• Sex med dyr man sex

  sex med dyr man sex

  SVAR: Hei! Straffeloven regulerer ikke utuktig bruk av dyr, det vil si sex med dyr. Straffeloven § setter imidlertid et forbud mot å utgi pornografi som inneholder kjønnslig skildring hvor det gjør. Gjest fæle greier; Guests. Rapporter innlegg. Skrevet September 28, På 9/28/ den , Babette skrev: Ja, men begrepet sodomi brukes også om analsex. Det skriver seg sannsynligvis fra den tida da sex mellom menn var ulovlig og straffbart. Huff, den møkkasexen skulle fortsatt vært forbudt. okt. - Hvis du prøver deg på en løve tror jeg smittsomme sykdommer er det siste du trenger å tenkte på. Ellers skulle man tro det var tryggere å ha sex med dyr enn mennesker, ihvertfall husdyr som ikke selv har sex så ofte. Grunnen til at det er ulovlig er % for dyrets skyld, ikke for mennesket. strelki.eu det tillatt for muslimske menn å ha sex med geiter.

  Videos

  dyrer sex Video originally published on strelki.eu on - Skal du ha sex med et dyr, velg. sep. - På Internett annonserer danske dyreeiere helt åpenlyst at de tilbyr sex med dyr, uten at politi eller andre myndigheter blander seg inn, skriver den danske . Vi hører om tyskere som drar Danmark for å "hygge seg" på danske bondegårder, men dette er et undergrunnsmiljø, som er vanskelig å komme i. apr. - En parafili der man er seksuelt tiltrukket av dyr. Tenningsmønsteret opptrer gjerne der menneskelige alternativer ikke finnes, og hunder er det mest brukte dyret. I Norge finnes det knapt noe statistikk rundt parafilien, men grunnleggeren av Norges største dyresex-forum Beastsex Norge anslo at det finnes.

  Sex med dyr man sex - linni

  De har ikke forsvunnet etter at den nye loven kom. Det ene tilfellet var erfaring fra utlandet. Kan man bli gravid av å ha sex med dyr? Community Forum Software by IP. sex med dyr man sex